Thema feest - Mexicaanse kledingThema feest Mexico

“Día de los Muertos” themafeest


Op 1 november vieren Mexicanen Día de los Muertos, een dag om hun overleden familieleden, vrienden en geliefden te gedenken. Zoals bij elke echte Mexicaanse viering, zijn daarbij veel levendige decoraties, overheerlijke snacks en sterke plengoffers nodig - zowel om de doden te herdenken als om de levenden op te vrolijken! Maar dit is ook zeer geschikt als thema voor je Halloween party!

Hier volgen enkele suggesties om een goede Día de los Muertos-viering te maken:


Ofrenda (altaar)

-Bouw een ofrenda. Vergeet niet het belangrijkste doel van Dia de los Muertos is: de doden vieren. Een ofrenda - een uitgebreid altaar gewijd aan hun geest - wordt meestal gedecoreerd met calavera’s, papel picado banners, cempazuchitl bloemen, kaarsen, pan de muerto, ingelijste foto's van de persoon die wordt geëerd, persoonlijke bezittingen (zoals een sieraad) en de favoriete drankjes en comida van de overledene. Het prachtige aanbod kan worden opgedragen aan een persoonlijk vriend, een familielid of aan een overleden beroemdheid, zoals Selena of Frida Kahlo. Wij kunnen voor u in ons decoratiepakket een Ofrenda regelen.

Calavera’s (schedels)

Wij kunnen calavera's verzorgen: Kleine, grote, piñata calavera’s, eetbare calavera’s, lichtknopjes, suikerschedels, en zelfs Calavera-dansers!

Papel picado(spandoek)

Wij beschikken over prachtige papel picado-banners. Deze kleurrijke spandoeken van papel picado zijn essentieel voor elke op Mexico geïnspireerde viering, maar ze voegen een speciaal gevoel van feestelijkheid toe aan de ofrenda’s van Dia de los Muertos.

Make-up

Schilder jezelf als levende kunst. De majestueuze, gedurfde kleuren van de Dag des Doods hoeven niet beperkt te blijven tot de suikerschedels. Vraag uw gasten om ook met de juiste make-up te komen, compleet met bloemenhoofdtooi! Maak er een Dia de los Muertos-wedstrijd van! Wie is de ‘mooiste schedel’geworden?

Cocktails en lekker eten!

Hiervoor hebben wij in de aanbieding een Mexicaanse foodtruck en een Mexicaanse Plaza, compleet met stoeltjes, tafeltjes, gezellig eten en drinken! Allemaal door ons verzorgd! Taco’s, fajita’s, guacamole en chips, gepofte mais, en voor de liefhebbers Mexicaanse fruitijsjes en nog veel meer!! Eigenlijk kunnen wij alles naar wens en echt Mexicaans serveren: chile mais, chile popcorn, chilelollipops, etc.
Bereid een pittige cocktail,waar uw gasten van achteroverslaan - figuurlijk natuurlijk. Veel Mexicanen versieren hun ofrenda’s met flessen en kopjes traditionele Mexicaanse drankjes, zoals tequila, mescal of atole. Maar vergeet niet om de cocktails ook voor je nog levende vrienden te laten maken!

Calaca’s

Kom in een feeststemming met Calaca’s. Dit zijn de skeletfiguren die vaak worden gezien tijdens de Dag des Doods. Gewoonlijk zeer feestelijk gekleed zien de Calaca’s er altijd uit alsof ze klaar zijn voor een p-a-r-t-y. Als u niet over uw eigen Calaca’s beschikt (wat wij ons goed voor kunnen stellen), dan hebben wij deze te huur in ons decoratiepakket om uw gasten in de geest van het feest te krijgen.


Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Mexico geinspireerde viering Mexico geinspireerde viering

Mexico geinspireerde viering Mexico geinspireerde viering

Mexico geinspireerde viering Mexico geinspireerde viering

Mexico geinspireerde viering Mariachi muziek Mexicaanse dans
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Mexico geinspireerde viering

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige mariachi live muziek met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is…altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de mariachis uit zonnige Mexico
Vanaf 1 muzikant in Mexicaanse traditionele pak tot een hele band met alles derop en deraan!
U kunt kiezen uit onze klassieke mariachi groep - Mariaci del Caribe en een groep mariachi vrouwen (mariachi mujer) - de Pink Mariachi © vergezeld al dan niet met danseressen.  Geschikt voorFakir show avondvullende optredens maar ook voor een mariachi serenade!
Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promoties!

Mexicaanse danseressen voor verschillende mexicaanse dansshows
Geniet van dansen van verschillende winstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco enz Allemaal met een andere levendige poort/kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van 1 tot 20 danseressen / danskoppels. Met mooie choreografien en kwaliteit, originele kostuums is onze dansgroep echt een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops voor feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!

Maya, inka en azteka dansers en muzikanten
Pre hispanische dansen en muziek in een unieke spektakel!  Ontvangst met Maya konings en krijgers, muzikanten. Leuke maya vuurdansshows, inca danseressen en een mysterieuze spektakel met mooiste kostuums. Een waare Zuid -Amerikaanse indiannen feest! Ook voor meet en greet met slangen en indiannen! Optredens en fotos met bijzondere rimboe slangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink mariachis © voor bruiloften
Prink mariachis is een mariachi duo bestaande uit Mariana Castellanos en Laura Rivas
Pink Mariachi spelt 1 x 30 min muziek akostisch of verterkt en dans 2 x 10 min mexicaanse dansen (Jalisco en Veracruz, of andere dansen op verzoek) Deze veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings/ felicitatiedienst en alle andere thema's met een "roze" tintje zoals een "pink party"

Mexicaanse eten en drinken
Onze Mexicaanse catering service is heel flexible en bijna aan elk budget aan te passen. Van simple koude of warme hapjes tot uitgebreid dinee staan wij tot uw beschikking met onze leuke en originele foodtruck. Originele mexicaanse catering vind u bij ons! Van nachos met guacamole en taco's en fajita's ( de nederlandse favorieten) tot tamales en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van foodtruck tot Mexicaanse pleintje gedecoreerd met slingers en gezellige muziek, kunt u op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Zoekt u naar leuke en autentieke decoratie, kledingverhuur, pinata's (op bestelling alle soorten en maten mogelijk) poncho's sarape's en Calaveras? 
Vraag een offerte bij ons, want vanaf 5 acts hebt de decoratie zelf gratis erbij!
Ga naar onze "prijzen pagina" voor meer informatie over prijzen en samen te stellen pakketen
thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze "vorige feesten fotos en referenties pagina" om fotos van vorige feesten te zien
themafeest-mexico.nl
Bewonder onze videos op onze videos pagina
todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina (Alle mexicaanse acts op rij
mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie

Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 
0320 769037
Mobile: 
0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: 
mexicaansefeest@gmail.comBETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50 % vooraf en 50 % op de dag van de feest, in aanvang, bij aakomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie? 

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Mexico geinspireerde viering Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Mexico geinspireerde viering

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Mexico geinspireerde viering
Mexico geinspireerde viering

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Furnes Vilvorde Wavre Visé Soignies Bocholtz Bocholtzerheide Bodegraven Boekel (Noord-Brabant) Boekel (Noord-Holland) Boekend Boekelo Boelenslaan Boer Boerakker Boerdonk Boerenhol Boerhaar Boesingheliede Boijl Bokhoven Boksum Bokt Bollingawier Bolnes Bolsward Bontebok Boornbergum Boornzwaag Borculo Borger Borgercompagnie Borgharen Borgsweer Borkel Born Borne Bornerbroek Bornwird Borssele Bosch en Duin Boschoord Boskamp Boskoop Bosschenhoofd Bosschenhuizen Boukoul Bourtange Boven Hardinxveld Bovenkarspel Bovenkerk (Amstelveen) Bovenkerk (Vlist) Boven Leeuwen Bovensmilde Boxmeer Boxtel Bozum Braamt Brachterbeek Brakel Brandwijk Brantgum Breda Bredevoort Breede Breedenbroek Breezand Breezanddijk Breklenkamp Breskens Breugel Breukelen Breukeleveen Brielle Brijdorpe Briltil Brinkheurne Britsum Britswerd Broek (Alphen-Chaam) Broek (Brummen) Broek (De Marne) Broek (Gulpen-Wittem)

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.